Saturday, 26 April 2014
Terima kasih kerana terus menyokong kami!!! TQ









































Tuesday, 3 September 2013
Assalamualikum, dan salam 1 malaysia. kami kini mengambil Job2 berkaitan sulaman kerana kami juga telah memiliki mesin sulaman sendiri. berikut merupakkan sedikit gambar2 sulam dan akan di update lagi dari masa ke semasa.

Sulaman baju
Jom Baca lagi...

Assalamualaikum, Kat sini kami ingin berkongsi sedikit gambar2 tempahan button badge baru-baru ini. Jom Tempah Button Badge dengan kami....

button badge kahwin murah

Friday, 23 August 2013
Memperkenalkan produk baru kami iaitu button badge, kini serendah RM1.20pcs anda boleh memiliki button badge anda sendiri. Tempah sekarang untuk mendapatkan harga promosi..
Button badge murah

Tuesday, 9 July 2013
salam & selamat sejahtera, dah lama kami tidak mengupload job2 kami kan... hari nie kami nak kongsi 2 job terus la..satu adalah jersi rugby dragon dan tshirt hari keluarga. jom lihat..
rugby jersey

Job2 nie adalah tempahan dari sekolah2 sekitar pasir gudang.. semua job senang2 ja, tak bnyak warna & bertindih-tindih.


jom klik "baca lagi untuk melihat gambar lain"

Monday, 17 June 2013
ini merupakan batch ke-4 dari Ug Auto Garage, Uniform pekerja katenya.... smart sangat uniform pekerjanya...hehehe...

type one tshirt
 tempahan nie ada 4 point untuk print, depan, belakang, lengan kiri & kanan

jom tengok gambar job nie....


Monday, 27 May 2013
Assalamualikum..... kali nie kami nak kongsi berkenaan tempahan tshirt rewang dari customer, design kami sediakan FOC, sekali ngan print RM 15 ja sehelai, harga promosi... so saper nak tempah leh PM yer...


tshirt rewang
Tshirt Rewang Hani & Zirul 
Amacam? jom tengok gambar lain...

Total Pageviews

Merupakan Home Base Online Bisnes (JM0647225-P)

1. Mencetak Custom Album
2. Design Layout, Edit & Collage Custom Album
3. Mencetak tshirt rewang, kendarat, persatuan, dll
4. Mencetak Banner (Coming Soon)
5. Canvas Printing (Coming Soon)

Hubungi Kami
Redzwan86@gmail.com
018 - 2391866 @
013 - 7146653 (Wan)

Atau datang ke showroom kami di:
No 14, Jalan Tembikai 8,
Taman Kota Masai,
Pasir Gudang 81700,
Johor

Produk Kami

Like Kami di FB

Sembang

Ruang Iklan



Popular Posts

Followers